2017/2018
Haderslev SkoleBio samarbejder
med Kosmorama, Haderslev
0.-2. klasse3.-4. klasse5.-6. klasse7.-8. klasse9. klasse +Webmaster: Torben Jølnæs
ÆLDSTE HOLD
Film for 7. - 8. klasse
Med forbehold for trykfejl og ændringer.

Dato og spilletidspunkt samt sal fremgår af din billet.

Til 3D-film er 3D-briller nødvendige. Disse købes i biografen for 10,- kr. pr. stk. 3D-briller kan naturligvis genbruges.

Udenlandske film for ÆLDSTE HOLD vises på originalsproget med danske undertekster.

ALT ELLER INTET

Spiller: Tirsdag til torsdag i uge 45 (se billet)
Start: 15:45
Spilletid: ca. 1:50
Spilles i sal: 1

Dramaet 'Alt eller intet' følger teenagepigen Maddy, som pga. en sjælden sygdom lever et beskyttet liv, hvor hun aldrig forlader sit hjem. Maddy er allergisk overfor alt og har derfor aldrig oplevet at få venner, gå til fester og møde drenge.
Hendes liv ændres dog radikalt, da den unge, charmerende Olly flytter ind i nabohuset.
De kommunikerer med sms’er, ser på hinanden gennem ruden og skaber et dybt bånd. Maddy er desperat for at opleve verden udenfor og sammen med Olly, er hun villig til at ofre alt. Også selvom det betyder at risikere at miste altKONG ARTHUR: LEGENDEN OM SVÆRDET - 3D

Spiller: Tirsdag til torsdag i uge 49 (se billet)
Start: 15:45
Spilletid: ca. 2:15
Spilles i sal: 1
Vises i RealD 3D

Den mytologiske actionfilm ’Kong Arthur: Legenden om sværdet’ handler om den britiske sagnkonge, der som barn blev frarøvet både sin familie og sin retmæssige plads som kronarving i England. Og han vokser op på et bordel.
Arthur har ingen erindringer om sin fortid som kongesøn, men da han gør det hidtil umulige og trækker det magiske sværd, Excalibur, fri fra stenen, vendes der op og ned på altingBAYWATCH

Spiller: Tirsdag til torsdag i uge 4 (se billet)
Start: 15:45
Spilletid: ca. 2:05
Spilles i sal: 1

I komedien ’Baywatch’ møder vi den passionerede løjtnant Mitch Buchannon, der sammen med sit hold af livreddere, vogter over Emerald Bays kystlinje.
Teamet, der består af erfarne og fotogene livreddere, er i fuld gang med at holde optagelsesprøve for nye mulige kolleger, da den problemskabende dobbelte OL-guldvinder, Matt Brody, dukker op.
Da en pose stoffer skyller i land på stranden, finder de ud af, at deres nye job ikke kun handler om at redde mennesker fra at drukne. Og så går efterforskningen ellers i gang.THE EDGE OF SEVENTEEN

Spiller: Tirsdag til torsdag i uge 11 (se billet)
Start: 15:45
Spilletid: ca. 1:55
Spilles i sal: 1

At blive voksen kan være noget af en udfordring, det ved Nadine alt om! Heldigvis har hun veninden Krista, som er hendes bedste - og eneste - veninde, og de to står last og brast om at komme gennem highschool - lige indtil Nadines storebror Darian og Krista bliver kærester.

Verden braser fuldstændig sammen for Nadine, og hun må nødtvungent se i øjnene, at verden er mere kompliceret end hun gik og troede. Så hvad gør hun nu? Kan hun måske alligevel bruge sin velmenende men distræte mor til at hjælpe sig videre oven på det, hun oplever som det ultimate svigt.

Nadines anstrengte forhold til sine klassekammerater giver heller ikke mulighed for at søge trøst hos dem, og af lærerne er det kun historielæreren Mr Brunner, hun vælger at opsøge trods hans barske og bramfrie facon overfor hende.

Spørgsmålene er mange... For bliver Nadine glad igen? Får hun selv en kæreste? Bliver hendes forhold til mor og storebror nogensinde godt igen? Eller kan det hele bare være lige meget?