2017/2018
Haderslev SkoleBio samarbejder
med Kosmorama, Haderslev
0.-2. klasse3.-4. klasse5.-6. klasse7.-8. klasse9. klasse +Webmaster: Torben Jølnæs
YNGSTE HOLD
Film for 3. - 4. klasse
Med forbehold for trykfejl og ændringer.

Dato og spilletidspunkt samt sal fremgår af din billet.

Til 3D-film er 3D-briller nødvendige. Disse købes i biografen for 10,- kr. pr. stk. 3D-briller kan naturligvis genbruges.

Alle film for YNGSTE HOLD vises med DANSK TALE.

IQBAL OG SUPERCHIPPEN

Spiller: Mandag til torsdag i uge 44-45 (se billet)
Start: 15:20
Spilletid: ca. 1 time 30 minutter
Spilles i sal: 2

Iqbal og Sille har boet dør om dør siden de var små og er bedste venner. Men gaden skal byfornyes, og det er uheldigvis Æselmand og Svinet, der står for projektet. For de to forbrydere er byggeprojektet i virkeligheden et skalkeskjul for at få fingrene i den olie, de har fundet under Blågårdsgade, og som kan gøre dem til milliardærer.
For at undgå at skulle flytte væk fra hinanden må Iqbal og Sille nu tage kampen op mod Æselmand og Svinet og skaffe penge til at købe deres ejendom. Da Iqbal får fat i en chip, som rummer magisk energi, får børnene overbevist Æselmand og Svinet om at købe chippen, så de kan købe deres ejendom tilbage. Men forbryderne snyder dem, og nu må Iqbal, Sille, Tariq og de voksne i Blågårdsgade sætte alt ind på at få chippen tilbage og afsløre Æselmand og Svinets hemmelige plan.MÅNENS VOGTER

Spiller: Mandag til torsdag i uge 48-49 (se billet)
Start: 15:20
Spilletid: ca. 1 time 35 minutter
Spilles i sal: 2

Da den generte faun Mune ved en fejl bliver udpeget til Månens Vogter, ser underverdenens hersker Necros sit snit til at skabe kaos på Den Lille Planet, der bebos af en masse eventyrlige væsener. Alt går galt for Mune, og mens alles øjne er rettet mod faunen, stjæler Necros solen, hvorved også månen mister sit lys og kommer i fare.
Det er nu op til Mune at genskabe balancen på planeten, og sammen med Solens Vogter Sohon og pigen Glimt drager han ud på en spændende og farefuld færd, for at redde solen, så den igen kan skinne over Den Lille PlanetVAIANA - 3D

Spiller: Mandag til torsdag i uge 3-4 (se billet)
Start: 15:20
Spilletid: ca. 1 time 55 minutter
Spilles i sal: 2
Vises i 3D

For tretusind år siden krydsede verdens bedste sømænd det enorme Stillehav og opdagede de mange forskellige øer i Oceanien. Men for tusind år siden stoppede disse opdagelsesrejser og ingen ved hvorfor.
Nu kommer Walt Disney Animation Studios’ ”Vaiana”, et medrivende eventyr om den dristige teenager, der sejler ud på en udfordrende mission for at bevise sit værd som navigatør og for at fuldføre sine forfædres søgen. På sin rejse møder Vaiana Maui, der engang var en mægtig halvgud og sammen trodser de umulige odds i deres møde med enorme og skræmmende skabninger på det åbne hav.KIDNAPNING

Spiller: Mandag til torsdag i uge 10-11 (se billet)
Start: 15:20
Spilletid: ca. 1 time 30 minutter
Spilles i sal: 2

KIDNAPNING er en hæsblæsende nyfortolkning af Bjarne Reuters første bog i den populære Bertram serie – eller sagt på dansk: Olsen Banden og Blinkende Lygter for hele familien.
Historien handler om Bertrams familie, der af deres småkriminelle Onkel Georg, bliver hvirvlet ind i et kidnapningsforsøg af en rigmandsdreng, men tingene går ikke som planlagt.