Spørgsmål og svar

Hvordan tilmelder jeg mig til SkoleBio
Du kan kun tilmelde dig via denne hjemmeside.
Det trykte program uddeles helt automatisk på din skole. Sedlerne vil som regel være uddelt senest 2-3 uger efter skoleårets begyndelse.
Hvis du undtagelsesvist ikke har mulighed for at tilmelde dig via hjemmesiden, må du henvende dig til din SkolebioRepræsentant, som kan hjælpe dig.

Hvad koster det at være med?
Det koster 170,- kr. for en “pakke” med 4 film. Der skal betales samtidig med tilmeldingen. Der kan betales med dankort.
For FamilieBio koster det også 170,- kr. pr. person, men her er det vigtigt at huske, at man SKAL købe til min. 2 personer, idet der altid skal være mindst 1 voksen med.
Læs mere om FamilieBio
For UngdomsBio koster det også 170,- kr. pr. person. For denne pris får man billet til dobbeltprogrammet + en gavebillet til en valgfri film i resten af Skolebio-sæsonen.
Læs mere om UngdomsBio

Jeg vil kun ind og se en enkelt af filmene. Kan jeg det?
Nej, det kan du ikke med SkoleBio. Man kan ikke købe billetter til enkelte film. Man tilmelder sig SkoleBio ved at købe et helt program som består af 4 film.

Jeg har tilmeldt mig, men kan alligevel ikke komme den dato hvor min klasse skal i biografen?
Hvis du absolut ikke kan komme, kan det lade sig gøre at se filmen en af de andre dage hvor SkoleBio viser filmen, men det bliver så uden resten af klassen. Sidste udvej er at aflevere samtlige 4 billetter i Kosmorama inden den første forevisningsdag – så får du naturligvis dine penge igen.
Hvis du er med i Familiebio gælder der særlige regler. Klik her for at se hvordan du skal forholde dig for at bytte billetter.

Jeg går i 7. kl., men vil hellere se filmene for 5.-6. kl.?
Det kan altid lade sig gøre at købe en anden “programpakke”, sålænge det drejer sig om et yngre hold man gerne vil over på.

Min far kører mig i biografen. Kan han komme med ind og se filmen?
Kørende forældre fra skoler udenfor selve Haderslev by kan købe billet til dagens film, hvis der er ledige pladser. Prisen i løssalg er 65,- kr. DOG gælder det, at hvis filmen udenfor SkoleBio-programmet også vises i biografens “normalforevisning”, skal forældre betale fuld/normal billetpris!

Hvor vises filmene?

Kosmorama
Jomfrustien 34
6100 Haderslev
Se Kosmoramas hjemmeside

Husk: Hvis du har spørgsmål vedr. Familiebio, skal du først kontakte den lærer, der står for SkoleBio på din skole.
Du kan se en liste over lærerne her.

Hvad sker der, hvis man glemmer sin billet derhjemme?
Det sker naturligvis ikke, men hvis … så må man betale løssalgsprisen eller bruge den glemte gyldige billet til en af de andre dage hvor filmen vises i Skolebio. Så husk at der skal passes godt på billetterne.

Jeg nåede ikke at tilmelde mig inden sidste tilmeldingsfrist. Kan jeg nå at komme med?
NEJ! … Det er ikke muligt at eftertilmelde sig! Så tilmeld dig i god tid!

Der står ingen datoer på tilmeldings-sedlen, så hvilken dag skal vores klasse i biografen?
Endelig dato kommer når alle skoler har tilmeldt sig, så vi kan kun sige at det bliver en af dagene i den periode der står her på hjemmesiden.